Neem contact met me op...

Mijn boodschap over de eindtijd is geen eenvoudige boodschap. Alles wat je dacht te kennen mag je loslaten. Mijn boodschap doet geen beroep op je hoofd maar op je gevoel. Voelen mijn woorden goed, ben je getriggerd door mijn boodschap op de website, verdiep je dan in mijn werk: boeken, e-cursus, website Partij van de Liefde en website Academie voor Tantra. 

Stuk voor stuk inspirerend en mind blowing. Tijd om van koers te veranderen. Van doelloos dobberen op de oceaan, onwetend over de betekenis van het leven, strijdend voor elk succesje, naar een doelgericht avontuur, op zoek naar de zin van ons bestaan. Bestemming? De nieuwe tijd!

Het is geen fastfood, maar een stevige maaltijd, die tijd nodig heeft om te kunnen verteren.  


Wil je een vraag stellen, een gesprek aanvragen, een reflectiedag boeken, mij uitnodigen voor een lezing of mijn werk  steunen? Vul dan het formulier in en verstuur hem.

VUL HIER EEN CONTACTFORMULIER IN...

Beluister hier Het Voorwoord 

Vanaf najaar 2023 organiseer ik kleinschalige bijeenkomsten, waarin iedereen welkom is om met mij hierover van gedachten te wisselen. Houd de website in de gaten voor tijd en plaats.


Wil je zelf een lezing over mijn werk organiseren voor belangstellenden in jouw woonplaats, dan ben ik altijd bereid mijn visie uiteen te komen zetten en het gesprek aan te gaan. Laat maar weten!


Mijn werk financieel steunen kan. Maak jouw donatie over op

NL96 INGB 0008 6937 60 
t.n.v. New Camelot. 

Alvast bedankt!

Wil je alvast het e-book Openbaringen over de Eindtijd hebben, vul dan het contactformulier in en maak 10 euro over op de rekening van New Camelot. 

Beluister hier hfst 1 De Eindtijd 

Contactgegevens

New Camelot
Leiden

E-mailadres
info@newcamelot.nl

KvK
70775524