Tantra

de snelweg naar God

In deze tijd vol veranderingen en rampspoed worden we uitgedaagd om oude overtuigingen tegen het licht te houden en oude pijn te helen. Zware duistere stukken transformeren in licht en liefde, opdat we het nieuwe leven vanuit het hart en de ziel kunnen gaan scheppen, een leven in eenheid en harmonie. 

Dat het helingsproces (opschoning) ook leuk en spannend kan zijn bewijst Tantra...

Wat is Tantra? Tantra is bewust in het leven staan. Bedoeld om meer te weten te komen over jezelf, de ander en het leven. Het doorzien van actie en reactie, gaan inzien dat wat in jou leeft tot uitdrukking wordt gebracht in de buitenwereld. De mens als schepper van zijn eigen leven, van zijn geluk én ongeluk. Wat je zaait zal je oogsten.

Deze wijsheid (begrip) geeft jou de mogelijkheid om achter het stuur van je eigen leven plaats te nemen. Niet meer reageren op onverwachte gebeurtenissen in je leven, maar er zelf bewust richting aangeven. Resultaat? Een wijs, krachtig, liefdevol, blij en tevreden mens! Een mens die klaar is om de nieuwe tijd in te stappen...

Tantra heeft bekendheid gekregen vanwege de bewuste beleving van fysieke intimiteit. Het pad van lust naar liefde, van platte seks naar liefdevolle intimiteit. Bedoeld om het hart weer te openen, de liefde te laten stromen, de verbinding weer te voelen én bedoeld om het bewustzijn op te rekken. Van een menselijk bewustzijn, struikelend over ieder wissewasje, naar een goddelijk bewustzijn: betekenis geven aan jezelf, het contact met anderen en het leven. Tantra als snelweg naar God, naar het gevoel van eenheid en harmonie, in jezelf en tussen jou en anderen.

Ook ik heb me erin verdiept. Ben ook jarenlang tantramasseur geweest. Heb heel veel mensen kennis laten maken met deze liefdevolle vorm van intimiteit. Mijn visie en ervaring heb ik samengebracht in een boek: "Kunst van het Beminnen ~Handboek voor de Perfecte Minnaar."  En in een online-cursus: "Tantra Lifestyle". 

Wil je hier meer over weten? Kijk dan op: www.academievoortantra.nl. 

Tantra Love

In de nieuwe tijd zullen we de liefde anders gaan beleven dan in de oude tijd. We zullen niet meer met Jan en alleman een relatie aanknopen, maar alleen nog met die persoon die het goddelijke eenheidsgevoel in onszelf kan oproepen. Wie is dat? Deze persoon is jouw tweelingziel. 

Elke ziel is op een bepaald moment in de tijd in twee zielen opgesplitst (man en vrouw), om zo de dualiteit te kunnen ervaren, het leven in tegenstellingen en strijd. Nu deze lange en pijnlijke leerfase erop zit, mogen de tweelingzielen elkaar op aarde ontmoeten, om samen te kunnen smelten en op te stijgen naar het eenheidsbewustzijn. Dit kan door het beoefenen van heilige seks, niet bedoeld om lustige fysieke behoeften te bevredigen, maar om het bewustzijn op te rekken en één te worden in de spirit. De stap naar totale overgave aan God, door op te lossen in liefde en zo afscheid te nemen van het strijdende ego en de persoonlijke wil. 

Geïnteresseerd en zoek je begeleiding hierin? Kijk eens op www.tantralove.nl